naslov_iznad_slike

Radno vrijeme
------------------------------
Muzej: 09:00 - 15:00
Učilište: 08:00 - 15:00
Knjižnica:
II. Istarske brigade 3/3
Tel. 052/215-545
UTO/SRI/PET:
09:00 - 15:30
PON/ČET:
12:00 - 19:00

Kako do nas
PETAK U ZNAKU SVETOG NIKOLE I GRADSKE BLAGDANSKE RASVJETE
3.12.2014 15:32 | Dodao: admin
Mali božićni sajam na Fontani, kazališna predstava za djecu u Narodnom domu, putovanje Fontanom u vlakiću Sv. Nikole, zabavni program pjevača i plesača Malog velikog mikrofona, kalunske klaunarije Klauna Mareka, mirisni čajevi i topla čokolada, kuhano vino...i još mnogo toga očekuje najmlađe Buzećane, ako vrijeme posluži, u petak 5. prosinca, kada će buzetski mališani u društvu Svetog Nikole, zajedničkim odbrojavanjem, upaliti dekorativnu blagdansku rasvjetu.

Sve će započeti u 10 sati, na parkiralištu ispred hotela "Fontana", malim božićnim sajmom na kojemu će domaći proizvođači nuditi svoje proizvode (kolače, sireve, med, rakijice, čokolade, orahe...) i ručno izrađene božićne ukrase (čestitke, košarice, lampione...). U 17 sati, u kino dvorani Narodnog doma, održat će se predstava za djecu "Vitez željeznog srca" u produkciji Teatra Naranča iz Pule. Po završetku predstave Sveti Nikola će pozvati djecu u svoj vlakić (gdje će im hostese podijeliti šibe i slatkiše) kojim će zajedno krenuti na putovanje oko tri buzetska kružna toka. Početna je postaja ispred Narodnog doma, a završna na Trgu Fontana gdje će se nastaviti u veselom ritmu uz pjesmu i ples pjevača i plesača Malog velikog mikrofona i duhovitih klaunarija Klauna Mareka. Bit će tu, naravno, i toplih napitaka, mirisnog čaja i tople čokolade, ali i kuhanog vina za roditelje... Svakako, u središtu pozornosti bit će zajedničko odbrojavanje i paljenje blagdanske rasvjete. Do tada, držite palčeve da u petak ne bude kiše, i ovu lijepu vijest proširite među prijateljima. Organizatori: POU "Augustin Vivoda" Buzet, Udruga "Mali veliki mikrofon" i Komunalno poduzeće "Park Buzet

O PREDSTAVI:
Svijet je pozornica, to svatko zna, s nama ćeš se smijati u ritmu hahaha....
Ova zanimljiva i duhovita priča smještena u razdoblje kada su romantika i ljubav bili pojmovi koji pokreću svijet, nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Uz zabavne songove, živopisne i razigrane scene, ova će predstava zabaviti i djecu i odrasle.
Glavni akteri su Princeza koja je nesretno zaljubljena u Viteza čije je osvajačko srce usmjereno samo ka borbi i pronalasku (ne)postojećeg neprijatelja. Svakoga dana hrabri je Vitez prolazio pored balkona tužne princeze, međutim nikada je nije primjećivao: da li zbog velikog šljema ili nije imao vremena za ljubav... ali jednoga dana počne padati kiša. Padala je danima, tjednima, mjesecima pa čak i godinama i Vitezov je oklop zahrđao baš u blizini Princezina dvorca. A kakav nas sretan završetak očekuje u ovoj bajkovitoj predstavi, saznat ćemo zajedno kada pogledamo predstavu.
...A onda stiže Sv. Nikola... i čarolija se nastavlja... Vlakić... putovanje vlakićem po Fontani... mali božićni sajam... pjesma... ples... topla čokolada... klaunarije... odbrojavanje... i paljenje božićne gradske rasvjete...


Veljača 2019
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  

Stranica je prilagođena za rezoluciju 1024x768
IE 7.0, Firefox 2.0, Mozilla 1.8, Opera 9.0
Izradio: Dejan Hren, 2008 ©