naslov_iznad_slike

Radno vrijeme
------------------------------
Muzej: 09:00 - 15:00
Učilište: 08:00 - 15:00
Knjižnica:
II. Istarske brigade 3/3
Tel. 052/215-545
UTO/SRI/PET:
09:00 - 15:30
PON/ČET:
12:00 - 19:00

Kako do nas
SVETI NIKOLA U NAŠEM GRADU
1.12.2015 15:45 | Dodao: admin
Mali božićni sajam na Fontani, kazališna predstava za djecu u Narodnom domu, čarobno putovanje Fontanom u vlakiću Sv. Nikole, zabavni program dječjeg vrtića, pjevača i plesača Malog velikog mikrofona, božićne pjesme zbora i klape, foto point sa Sv. Nikolom, Duo Shick Shock - neobični ljudi na visokoj nozi, mirisni čajevi, topla čokolada, kakao, kuhano vino, kobasice, fritulice...i još mnogo toga očekuje najmlađe Buzećane, ako vrijeme posluži, u petak 4. prosinca, kada će buzetski mališani u društvu Svetog Nikole, zajedničkim odbrojavanjem, upaliti dekorativnu blagdansku rasvjetu.


Sve će započeti u 14 sati, na parkiralištu ispred hotela "Fontana", malim božićnim sajmom na kojemu će domaći proizvođači nuditi svoje proizvode (kolače, sireve, med, rakijice, čokolade, orahe...) i ručno izrađene božićne ukrase (čestitke, košarice, lampione...). U 17 sati, u kino dvorani Narodnog doma, održat će se predstava za djecu "Trnoružica" u produkciji Teatra Naranča iz Pule. Po završetku predstave Sveti Nikola će zajedno s djecom u povorci, pod svjetlima starinskih feralića, krenuti prema Trgu Fontana gdje će, nakon zajedničkog odbrojavanja, upaliti blagdansku rasvjetu. Od 18 sati vozit će i vlakić Sv. Nikole i to na relaciji četiri buzetska kružna toka ( Trg Fontana - Narodni dom - Osnovna škola - Autobusni kolodvor - Trg Fontana). Na maloj pozornici ispred hotela Fontana upriličit će se prigodni program u veselom ritmu, uz pjesmu i ples mališana iz Dječjeg vrtića Grdelin, te pjevača i plesača Malog velikog mikrofona, blagdanskih pjesama buzetskog zbora i klapa, te duhovitih čarolija Dua Shick Shock, Bit će tu, naravno, i toplih napitaka, mirisnog čaja i tople čokolade, ali i kobasica i kuhanog vina za roditelje... Svakako, u središtu pozornosti bit će zajedničko odbrojavanje i paljenje blagdanske rasvjete, a za sve koji žele ovjekovječiti svoj susret sa Sv. Nikolom organiziran je i Foto point. Svi ste pozvani, i veliki i mali. Toplo se obucite, opremite se radošću i veseljem i dođite! Krenimo zajedno u najljepše doba godine! Neka čarolija započne! Do tada, držite palčeve da u petak ne bude kiše, i ovu lijepu vijest proširite među prijateljima.

Organizatori: Grad Buzet, POU "Augustin Vivoda" Buzet, Turistička zajednica Grada Buzeta i Komunalno poduzeće "Park" Buzet

Suorganizatori: Mjesni odbor Buzet, Udruga "Mali veliki mikrofon", Dječji vrtić "Grdelin" Buzet, GD "Sokol" Buzet, Foto Prizma Buzet i Crveni križ Buzet

O PREDSTAVI:

Svevremenski klasik prema motivima priče braće Grimm, ispričan na Narančin prepoznatljiv način; uz puno pjesme, plesa i humora. Glumci će pred vama stvoriti svijet u kojem prava ljubav vlada i caruje čast, u kojem se slavi sreća i srca su veća.

Napokon se kralju i kraljici rodila kćer, Aurora, a kralj je toliko zbunjen da je zaboravio pozvati zlu vilu na proslavu. Uvrijeđena zla vila odlučuje kazniti Auroru tako što je proklinje: na svoj 16 rođendan na staro će se nabosti vreteno i srce mlado bit će ugašeno. Dobre vile ublažavaju kletvu i skrivaju Auroru pod imenom Trnoružica. Rasplet čarobne price o Trnoružici i kako je dobro pobijedilo zlo pogledajte u petak...04.12. u Narodnom domu u 17 sati!

Pogledajte promo video na: www.youtube.com/watch?v=zGTRKlRO470


Veljača 2019
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  

Stranica je prilagođena za rezoluciju 1024x768
IE 7.0, Firefox 2.0, Mozilla 1.8, Opera 9.0
Izradio: Dejan Hren, 2008 ©